Laatste reacties

Hieronder vind je een overzicht van de laatste 100 reacties

Helga

Het einde van de wereld, het einde van de reis, het einde van alle belevenisssen en beproevingen. Het is een onvoorstelbaar grote prestatie die je hebt geleverd! Dankjewel voor je verslagen, daardoor hebben we hier kunnen meeleven en ons een kleine voorstelling kunnen maken van hoe het was. Geniet nog van de laatste momenten daar, en alvast een goede en veilige terugreis!

Vera

Wat een prestatie, knap hoor. En wat een rijke en mooie ervaring om zo'n tocht te mogen maken. Bedankt dat ik deze tocht (lezend en liggend op de bank ????) mocht mee beleven.

Ruud

Geweldig Bart! Straks weer lekker tennissen, maar dat wordt dan een makkie...... Donatie verdiend!

Henk

Puike prestatie Bart. Weer wat van je bucketlist af....
Zal meteen nog wat doneren voor Cliff maar zeker ook als blijk voor jou uitzonderlijke prestatie.
Goede thuisreis en tot snel.

Anneline

Trots!

Harry

Van harte gefeliciteerd met deze topprestatie Bart. Dit neemt niemand meer van je af. Veel plezier op de laatste fietsdag.

Broertje

Dank je wel voor het mee laten beleven van dit prachtige avontuur.
Geniet nog even en blijf vooral genieten door nog heel lang aan de prachtige momenten terug te denken en vooral ook door Cliff en de familie blij te maken met de uitkomst van het bedrag dat alle sponoren bijeen gebracht hebben.
Tot as weekend een keer!

Helma

Geniet er nog ff van dan!!

Ton

Bedankt dat je ons jouw tocht, jouw ervaringen, je ups en je downs, al die 11000 kilometers hebt laten meebeleven. We hebben je gesponsord, natuurlijk, maar meer nog zijn we in onze gedachten vaak bij je geweest. Wanneer je genoot, maar vooral ook wanneer je het moeilijk had. Nu geldt vooral, ook namens Jan natuurlijk: PROFICIAT BART MET JE ENORME PRESTATIE

Helga

Het zal met een lach en een traan zijn, deze laatste kilometers! Geniet van alle laatste keren, alle momenten dat je een beetje afscheid neemt van deze prachtige reis. En dan kom je morgen over de finish..... en kun je alleen maar ontzettend trots op jezelf zijn!!!

Gerdi

Er is maar één woord voor jou Bart...TOPPER...

Zussie

Nog even en dan is je reis uitgereden, nog even en dan heb je heel veel mooie herinneringen en ontmoetingen, nog even om te genieten, nog even en dan ga je naar huis, nog even en dan knuffel je de kinderen, nog even en dan kan ik je knuffelen, nog even en dan vieren we samen kerst. Geniet nog heel even heel veel.

Leo

Vriend , de laatste loodjes en dan kun je de kunsten weer op de tennisbaan tonen!
Mooie verhalen, maar aan alles komt een eind, succes met de laatste etappes! Je hebt het knap gedaan en je zult nog wel een gooi naar de eerste plaats gaan doen!

Peter Freij

Way to go kanjer!! Misschien nog ff afzien, maar vooral ook nog ff genieten! Straks zit je weer in een afgesloten ruimte met al die zweterige gasten die op hun manier proberen af te zien :-) Dus waar zit je liever? Succes Bart! Nog klein stukje!

Moniek

Zet m op Bart! Ik voel de mooie momenten met je mee! De combinatie bergen en meren blijft toch altijd wat met je doen! Succes met de laatste 5!????

Helga

Ha Bart, Nog maar 5 etappes te gaan....., dat lijkt een peuleschil als je dat vergelijkt met de rest van de reis. Maar ik denk dat het voelt of je nu voor elke kilometer moet vechten. Niets gaat meer vanzelf. En daarnaast is het een emotionele rondreis in jezelf. Verwondering en verdriet liggen heel dicht bij elkaar.
En alle kilometers rijden, dat gaat je lukken! Met in gedachten de steun en het aanmoedigen van je fanclub. Je levert een uitzonderlijke prestatie, dus nog maar eens een keer: Hulde!

Angela

Net als Ton zegt: al die mensen die in gedachten met je meefietsen/meeleven........laat het je vleugels geven tijdens de laatste 5 etappes en met trots en voldoening de finish bereiken. Geniet; ondanks en dankzij alles !!

Ton

O ja, vergat ik nog te zeggen: bedenk wel dat veel mensen in gedachten je aanmoedigen tijdens deze laatste etappes. Het is een soort intocht van de 4daagse: je hebt een geweldige prestatie geleverd en de mensen langs de kans moedigen je aan tijdens het laatste stukje, vol bewondering dat je zo'n zware tocht hebt volbracht.

Ton

Het kan niet anders dan dat een tocht als deze je de diepste diepten van jezelf doet ervaren: de mooie en de lelijke, de vreugdevolle en de verdrietige. En niemand zal die rijke ervaring ooit van je af kunnen nemen, Bart.
Trouwens, ik denk dat je na zoveel trainingskilometers voortaan best op de fiets naar je werk kunt .....

Bart

Fijn om te lezen dat je er weer een paar mooie etappes tussen hebt zitten! Ik kon het aan de foto's zien ;) Heel veel succes in de laatste etappes & hasta pronto papi!
Kus

Guus

Zet 'm op Bart, de laatste loodjes! Geniet er nog ff van!!

Helga

De laatste loodjes..... voor jullie is dat nu heel erg werkelijkheid! Blijf genieten van de mooie dingen die je tegenkomt, die maken dat het voelt of je opeens weer wind mee hebt.

Lieneke

guanaco's ??????? aah.... Lama(Laat maar)
bedankt voor de mooie verslagen!
groetjes Lieneke

Marian Loock

Hoi Bart, zoals ik lees fiets je nog steeds door. De laatste weken komen er aan,blijf wel op Letten en goed naar je lichaam luisteren ben wel blij als je weer op Nederlandse grond staat.
Wij hier in Gennep sporten nog netjes Door.
Heel veel sterkte succes voor de laatste kilometers en blijf toch genieten.

Wim

Je verhalen leest als een spannend boek. Alles zit er in. Luister naar je lichaam! Ook wij tellen de dagen dat we je weer zien. Zorg dat je veilig en gezond de finish bereikt.

Anneline

Wat een etappes weer, keep on going maar doe ook rustig aan! Probeer vooral nog te genieten van de laatste twee weekjes daar, en luister naar je lichaam ;)

Sigue adelante y buena suerte! xx

Broertje

Ook een fanatisch mooie uitdaging kent soms zijn grenzen blijkt wel weer. In het lezen voel ik dat ik heen en weer getrokken wordt door de mooi ervaringen en tegelijk ook de frustratie van een (over)vermoeiend lichaam en dito geest.
Het nieuwe Olympisch motto van Ton lijkt mee een mooie strohalm om vast te pakken.
Geniet en fiets met mate(n) zou ik je mee willen geven.
Kerst komt eraan en we hebben het menu al weer geregeld dus op naar de laatste loodjes.
Hou je taai kerel.

Ton

Ik wil het Olympische motto veranderen: Genieten is belangrijker dan winnen. Volgens mij is dat ook één van de boodschappen die je lijf je geeft. Geniet en race met mate ............. Veel plezier in de laatste etappes!

Helga

Ha Bart, op alle fronten wordt het moeilijker om vol te houden. De rek is er wat uit. Mooi om te lezen dat jullie ondanks alle ontberingen oog blijven houden voor elkaar. En dat als een dolle fietsen om je plek te verdedigen eigenlijk niet is waar het om gaat. Hoewel die 2e plek toch heel lekker zou zijn..... Volgens mij zijn er nog maar 12 etappes te gaan, en dan kun je eindelijk thuis op de bank liggen, met de mensen om je heen die je lief zijn. Dat gaat je vleugels geven, de komende dagen....., en wij duwen je in gedachten richting finish!

Zussie

Poehhh weer hele bijzondere etappes. fijn dat je toch ook kunt blijven genieten, ondanks de pijn. Blijf genieten ook van de laatste etappes . Het avontuur is nog maar even.

Sven

Mooie update pap!

Doe rustig aan met de beentjes wn knieën en geniet van die ruatmomenten!
Nog ff en dan mag je mee helpen denken wat wij als inbreng gaan maken voor het kerstdiner met de family..

Groetjes!

Angela

Oh Bart, wat zal die finish-in-zicht, je vleugels en nieuwe energie geven om alles wat er nu nog tussen ligt te tackelen!!!!
Geniet van alle moois op je "weg" tussen nu en het eindpunt. Vol bewondering volg ik je op de laatste kleine 2.000km. :-)

Zussie

Het is bijna alsof ik jouw en de groep kan zien fietsen. Wat een vermoeidheid, wat een prachtige natuur.
Het laatste deel van de trail is begonnen.geniet, geniet en geniet zou ik zeggen.

Broertje

Het blijven heerlijke verhalen om te lezen. Het is haast jammer dat we er hier nog maar een maandje van kunnen genieten.....
Hopelijk gaat het weer en de omgeving de aankomende weken nog veel moois opleveren zodat de afsluitende maand een fijn slot kan worden.
Zet hem op!

Helga

Samengevat fietst er dus een groep naar natte honden en zweet stinkende mallotige diehards door Chili, die ook nog blij zijn dat ze 's nachts heerlijk samen liggen te stinken in 1 kamer.....en tijdens het fietsen moeder natuur vervloeken maar ook diezelfde moeder natuur bewonderen....
De samenvatting van mijn reactie is: RESPECT!!!
Ongelofelijk dat je ondanks de vermoeidheid en zware omstandigheden toch blijft volhouden, en kunt relativeren. Nog maar 21 etappes, 2000 km...... De finish is bijna in zicht....!

Clifford Gartsen

Je hebt hard gewerkt ,we hebben gelezen hoe je vaak moest ploeteren,en hoe je op je tanden moest bijten af en toe.Maar je hebt doorgezet net als ik met vallen en opstaan.Toch weer met frisse moed en toomloze energie,onvermoeibaar op die fiets springen.
Je bent een topper Bart. Veel groetjes van Clifford.

Henk Janssen

Hoi Bart,
De laatste 2 zondagen waren ook voor ons niet echt super hoor...
Veel blaadjes op het pas geasfalteerde fietspad en Buienradar zat er zeker een paar druppeltjes naast.
De afbakbroodjes van de Aldi waren niet geheel ontdooid en op de bank liggen met 7 kussens in je nek en onder de benen is ook niet alles......
Kortom, ook in het buitenland lijkt het dat het gras bij de buren groener is, maar geniet er nu nog maar even van.
Straks ben je weer terug in dit kleine kikkerlandje en dan moet je weer in de remmen knijpen anders fietst je zo Duitsland in.....
Krijg je trouwens nog wat mee van "onze Max" Verstappen daar ? De A73 heeft sindsdien al 4 keer dicht gezeten na ongelukken waarbij er weer eentje dacht dat alle Nederlanders hard kunnen rijden.
Op de tennisbaan hangt er inmiddels LED verlichting dus jou LIFESTYLE gebouw staat in mooi licht....
Fiets ze nog en hou de bordjes goed in de gaten waar je heen moet...

Ton

Zelden las ik een mooier visioen dan het jouwe over de zondagmorgen en douchen en warme broodjes en lekkere sofa en liefhebbende familie. Wat kan het "gewone" leven dan hard zijn: unpaved, wind, regen, kou, stakende douane, bergop, smerige koffie en kletskletskletsnat ............... Sterkte en hou vol!!!!

Zussie

Nog even bikkelen Lieve broer! Eigenlijk moet je nog niet willen aftellen, maar snap wel dat dit gebeurt. Geniet in een hopelijk droger land van mooie tochten. Wij hebben ook de hele dag regen, koud en wind, dus terug naar huis is ook niet alles. Veel fietsplezier

Helga

Ai, nog meer afzien dus.... Toch komt het eind snel dichterbij, over een maand kun je als een TomTom zeggen: bestemming bereikt!
Grappig, ik bedacht me gisteren dat je waarschijnlijk als je weer thuis bent elke dag "even" op en neer naar Venlo zal gaan fietsen, om een beetje in het ritme te blijven..... Maar alleen op zondagochtend kan ook, zeker met de relaxte invulling daarna... Trouwens, nog een gedachte: kun je überhaupt nog rechtop lopen als je zoveel uren op de fiets hebt gezeten....???
Nog gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter, en geniet van het moois wat Chili te bieden heeft..., ondanks de regen....

Broertje

Zoals Helga al zo mooi omschrijft .... Go with the flow only twenty more to go!
Nu komt het eind in zicht, nog een maandje genieten :-)

Helga

Deze schoot me net nog te binnen: "Als je de golven niet kunt tegenhouden, kun je maar beter leren surfen".
Dat geldt denk ik ook voor de wind....

Helga

Ha Bart, mooi om te lezen dat je meebeweegt met de wind. Dat is in ieder geval goed voor de motivatie en je humeur. En op deze manier haal je wel de eindstreep. Een mooie spreuk van Omdenken: "Als je de manier waarop je naar dingen kijkt verandert, veranderen de dingen waar je naar kijkt".
Geniet van al het moois wat jullie tegenkomen! En het hotel lijkt me een welkome verrassing....

Ton

Bij de afstanden die je noemt stel ik me steeds dezelfde afstand in Nederland voor: die afstand is van Ottersum naar Venlo, die van Nijmegen naar Arnhem. En daar koppel ik dan de beschrijving aan: unpaved, omhoog, tegen de wind in etc etc. En steeds groter wordt mijn achting voor de enorme prestatie die je steeds levert!!!!!

Zussie

Mooie verhalen Bart. Blijft steeds bijzonder.de laatste fase komt nu echt wel in zicht. Ik hoop dat je nog vele mooie tochten mag hebben. Fijn he een hotel.

Marian Loock

Bart wat een mooie verslagen zijn het weer.
Ik vind het heerlijk om te lezen.Maar even zo goed heb ik ontzettend veel bewondering voor jullie het zijn toch zware fiets dagen.
Nog heel veel sterkte en succes voor de rest van de tijd voor jullie allemaal.

Jetty

Go, Bart, go!!

Caroline

Zet hem op Bart!!! Opgeven is niet vaak een optie.
Vallen, opstaan en weer doorgaan.
Geniet van het avontuur.

Helga

Ha Bart, je zeurt niet, je schrijft hoe het is..... En het is op dit moment heel erg zwaar. Het lijkt een aaneenschakeling van etappes die elkaar overtreffen in zwaarte. En dan die wind, dat put uit. Dus. Lekker klagen. Even niet meer zo helder hebben waarom je dit eigenlijk jezelf aandoet. Balen. Toch is het aftellen begonnen, elke dag kom je dichter bij je doel. Zoals je zegt: volledig op eigen kracht. Hulde! Nu eerst maar eens lekker slapen, genieten van de rustdag, en daarna diep ademhalen en vol goede moed aan de volgende etappe beginnen. Weer eentje die je dichter naar het eindpunt brengt....

Jhmrutten@ hotmail.com

Volhouden jongen lukt je wel, gennepse kanjer,groetjes uit milsbeek

Sjaak

Heel veel respect voor jouw doorzettingsvermogen. Hou vol, het gaat je lukken. ????????????

Paul sinel

Wat een bikkel ben je Bart... good busy

Wim

Hoi Bart. Volhouden en positief blijven. Het alternatief is een mistig nat en koud Nederland waar je moet werken van donker tot donker. Geniet van een mooie tijd.

Zussie

He , mijn broer is weer helemaal zichzelf. Liever 4 x per nacht op dan een nieuw luchtbed. Bijzondere keuze zou ik denken. En inderdaad, het wedstrijd element pak je nog steeds. Gelukkig maar dat je mijn broer bent. Zo ken ik je.
Trots op je dat je trouw blijft aan jezelf.
Blif zoeken naar het genieten. Ik geniet van je verhalen, lekker op de bank. Veel liefs

Helga

Het is volgens mij een zware periode. De eindstreep is nog te ver weg, en de vermoeidheid en alle ongemakken eisen hun tol. Gek idee dat je, als je weer thuis bent, je waarschijnlijk de reis, de mensen, het fietsen en de prachtige natuur zult missen. Net zoals je nu het thuisfront mist, en verlangt naar een bed wat je 's nachts niet 4 keer hoeft op te pompen.... Misschien helpt het om simpelweg in het "nu" te zijn. En te genieten van de mooie dingen die er zo te lezen ook veel zijn. Elke kilometer kom je dichter bij je doel. En gelukkig hoef je niet terug te fietsen naar het punt waar je in juli begonnen bent met fietsen.... Ze hebben in het zuiden ook een vliegveld....

Marian Loock

Ik noem jou en ook de anderen eigenlijk super mensen knap wat jullie doen.

Ton

Volgens mij is de omschrijving van het woord "wind" in het woordenboek: DATGENE WAT JE ALTIJD TEGEN HEBT.
Trouwens, ik heb blijkbaar in je verhalen het moment gemist waarop je aangekondigd hebt om weer wedstrijdrenner te zijn. Ik dacht dat je nog steeds voor de schoonheid van de omgeving reed .........

Gerdi

Wel een tentje...geen nieuw bedje kunnen vinden in de grote stad? :-)

Wim Jacobs

Bart , je dwingt bij iedereen respect af. Wat een doorzettingsvermogen heb je. Het is een schitterende levenservaring. Je gaat ervoor en ik ben enerzijds jaloers en van de andere kant blij dat ik in mijn eigen goede bed kan slapen.
Op deze tocht zul je lang kunnen teren.
Veel succes bij de volgende etappes.

Leo

Hè Bart, al 2/3 volbracht, even een dipje maar over een paar weken ben je weer terug!
Wederom prachtige verhalen en ook de oude Bart komt weer naar boven bij de tijdmeting, toch proberen om te winnen, maar denk eraan, vooral blijven genieten!

Angela

Het mooie, boeiende en verslavende aan het volgen van jouw dagboek zijn de geweldige prestaties die je levert, de beschrijving van de ontberingen en de geweldig mooie belevingen , maar vooral je eerlijkheid die zo puur, kwetsbaar en krachtig tegelijk is en doet verlangen naar je volgende verslag. We leven nog 7 weken intens met je mee!!!!

Ruud

Ondanks dat je zware dagen achter de rug hebt, ben ik er van overtuigd dat je het gaat halen. Ik vind het ongelofelijk knap wat je presteert, probeer de mooie dingen die je ziet en ervaart belangrijker te vinden dan de pijn die er ook is. Diepe buiging Bart ????

Ton

Soms kun je steun ervaren door concrete dingen van thuis en de wetenschap dat er veel mensen zijn die je van hier uit aanmoedigen en een duwtje in de rug willen geven, Maar soms zul je de kracht alleen maar in jezelf kunnen vinden, heel diep weg in de verborgen diepten van je persoon. En geloof me Bart, daar liggen nog veel verborgen krachten, juist waar en wanneer je ze niet verwacht. Veel sterkte en geniet van elk moment.

Helga

Diep respect!!! Voor alle ontberingen, voor de teamspirit, voor het genieten van de prachtige natuur, voor het jezelf steeds opnieuw laten inspireren, voor het toegeven dat het af en toe gewoon kut is dat je zo ver weg bent, dat het zwaar is, zo zonder je dierbaren. En vervolgens toch kunnen genieten van de mooie dingen, en hopelijk inmiddels ook van je nieuwe luchtbed..... Slaap lekker!

Broertje

He broer, voor ons als buitenstaanders blijven het mooie verhalen om zo liggend op de bank ie lezen. Dit lijkt wel de fase van de "proof of the pudding" zoals de Engelsen dat zo mooi zeggen. Nu komen de dingen samen en zijn het "nog maar" of juist "nog wel" zeven weken. Overtraining ligt op de loer, blijf genieten maar let op de signalen!
We skypen nog wel even.
Gr Henri

Zussie

De zware tweede middenhelft. Al over de helft, maar nog geen eindstreep in zicht. Jezelf tegenkomen, overwinnen en weer gaan genieten. Trots op de vele kilometers die je weer achter je hebt liggen. Snel loslaten en geniet van je rustmoment.

Sven

Goed bezig pap!
De 69 etappes beginnen hun tol te eisen zo te horen.. Pak lekker je rust in de rustdagen zou ik zeggen en geniet van de gezelligheid in de groep.
Ik spreek je op skype!

John

Zoals je het schrijft, lijken die 5000 km niet veel. Maar 250 uur.... toch: ga er maar aan staan. Ik lees met verwondering/bewondering je verslagen. Succes verder.

Broertje

Mooie opsomming, dan wordt het weer echt duidelijk wat een monstertocht het is. Zowel de feiten alsook de beleving die je er aan geeft laten wel zien dat het het uiterste vergt van lichaam en geest. Je komt er hoe dan ook sterker uit, de tweede helft was je altijd al beter dan de eerste dus zet hem op!

Helga

Nog 5000 km..... Pfffff.... Dan zijn 100 bananen en 150 mueslirepen niet heel veel..... Veel plezier en succes! Elke dag weer de dingen ervaren die de reis zo bijzonder maken!

Jetty

Ook namens de mannen hier, super, super knap wat je doet!! Blijf genieten.

Lisette Kroes

Respect!

San

Op naar de volgende 5000 km, geniet er maar net zo van als je tot nu toe doet.

Erik Blaauw

Respect!!!

Mireille Kuijpers

Ik vind 't super wat je doet Bart! En erg leuk om je verhalen te lezen. Succes met de tweede helft.

Gerdi

Carpe Diem Bart..x

Marian Loock

Wow Bart 6000 km.fietsen .!!! heb ik bijna een jaar voor nodig,petje af hoor voor jullie.nog heel veel succes en ook sterkte voor de komende tijd.

Ryanne

Hallo Bart, fantastisch wat je aan het doen bent daar in het prachtige Zuid-Amerika.
Even ter info, ik heb op FB een berichtje achtergelaten namens "de vrienden van Cliff". Kijk maar eens. Héél véél succes nog daar!

Hay

Ha die Bart, geweldig ké.l ! tjonge wat een reis, het is afzien maar lijkt me ook geweldig zoveel indrukken en prachtige plekken. Vele groeten van de Ald.Prinse onlangs vergaderd en ik heb ze de groeten overgebracht van je en bedankt voor de/hun bijdrage. Hoorde dat er meer volgde of nog kwam. Super wat je doet, Duut hin wah!

Helga

Ha Bart, fijn om weer een aantal verslagen te kunnen lezen. Het blijft een mooie mix van genieten een doortrappen.... Het is zo te lezen een strijd tegen de elementen. Ach, en af en toe je uitleven in het racen... Niks mis mee toch? En daarna weer veel om je heen kijken naar het prachtige land....

Hans rutten

Blijf genieten,op de sportschool loopt alles op rolletjes,sportieve groetjes hans& corina

Marian Loock

Bart wat blijft het mooi om de verhalen te lezen en ook knap dat jullie het nog steeds vol houden.heel veel succes nog .daaaaag

Gerdi

Bedankt voor je lieve woorden over me...mis jullie al :-)!!

Helga

Ha Bart, wat zal het fijn zijn dat je nu weer in een groene en warme omgeving bent! En die 6000 km die jullie nog te gaan hebben valt toch best mee.... met lekker weer.... af en toe een feestje.... en misschien zelfs wind mee....... !?!

Helga

Afzien met een prachtig uitzicht... Zo houden jullie het wel vol!

Helga

Haha, het wedstrijdgevoel is dus nog steeds aanwezig.... Mooi dat je jezelf in de top 3 hebt kunnen fietsen! Dit was even lekker knallen. En dan nu weer terug in de toeristische modus.....

Zussie

En ja hoor daar is onze Bart weer. Als vanouds weer vol in de pedalen en yes derde. Haha ik had zelf een ander beeld bij het loslaten van de wedstrijd strijd.
Och als maar genoten hebt, daar gaat het om. Geniet heerlijk van je extra rustdag

Henk

Hopelijk kunnen we met het MEY team toch nog ooit een "spannende etappe" voor je verzinnen.
Is een mooie uitdaging voor navigator Harrie.
Sluit me bij je broertje aan: Blijf ervan genieten.

Angela

Klere !!!! Wat veul, wat heftig, wat moooooi!!

Zussie

Hallo grote broer. Mooi man , alle belevenissen die je beleeft en doorleeft. Bijna op de helft. Wat gaat het snel.
Wat mooi dat je nu intens geniet van alle dingen en ontmoetingen.

Helga

Ha Bart, prachtige verhalen! Bijna te veel om allemaal te beschrijven denk ik, zeker nu je jezelf de tijd hebt gegeven om te genieten. Ik zag van de week toevallig het volgende staan in het artikel wat over jouw reis gaat, wat op de balie ligt in de sportschool: dat je hoopte dat je de competitie links kon laten liggen..... Dat dit een overwinning zou zijn op jezelf.... Het lijkt erop dat dit inmiddels is gelukt! Heerlijk verder genieten!

Jos en Lilian

Wat maak je toch veel mee, top!
En wat een leuke verhalen en mooie foto's hoor!
Ga zo door!
Wij blijven je volgen.

Groetjes,
Jos en Lilian

Broertje

Tijdens mijn eerste controle in het Erasmus MC in Rotterdam heb ik mooi de tijd je prachtige verhalen van de afgelopen dagen te lezen. Enigszins jaloers, dat zal je snappen, maar vooral met ver- en bewondering. De helft zit er al weer (bijna) op maar gelukkig voor ons komt er nog veel meer. Je zult zien dat het vanaf nu voorbij gaat vliegen.. Blijf genieten van elk moment!

Anneline

Wat een gave etappes, klinkt als heel veel mooie ervaringen!

Ton

Je hebt inmiddels zoveel belevenissen beschreven dat ik haast niet kan wachten tot je terug bent en avondlange vertellingen gaat houden met een drankje en een show van alle foto's. Maar eerst nog een stukje door fietsen, Bart!!! We denken aan je.

Sven

Wauw weer een aantal bijzondere etappes!
Geniet ze van het hotel na paar dagen bushcamp in de kou!

Zussie

Het leest al een stuk meer relaxed, zoals je de etappes beschrijft. Ik was al verbaasd te lezen dat je de wedstrijd liet voor wat het is. Benieuw naar de mooie foto,s.

Vera

Wat een dappere beslissing. Dan heb je nu echt tijd om te genieten van de mooie tochten.

Helga

Gelukkig heb je lange etappes voor de boeg: dat is veel zien en veel genieten, zeker vanuit je nieuwe manier van rijden!

Wim

Bart. Wat een overwinning.
Geniet van de reis.